rockwood_lommel_wit

3 augustus 2024

Rockwood Lommel

INFORMATIE

Welkom bij Rockwood Lommel, waar muziek, cultuur en onvergetelijke momenten samenkomen in een unieke belevenis! We zijn verheugd dat je deel uitmaakt van onze festivalgemeenschap en staan te popelen om je een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Locatie en Bereikbaarheid

Het festival vindt plaats op zaterdag 3 augustus 2024 in het Burgemeesterspark te Lommel.  

Parkeermogelijkheden

We voorzien een grote  gratis fietsparking op het Michiel Jansplein in Lommel. Festivalbezoekers die met de wagen komen kunnen gebruik maken van de openbare parkings:

  • CC De Adelberg (260 plaatsen)
  • Molenstraat (52 plaatsen)
  • Centrum (grote parking Mudakkers) (170 plaatsen)
  • Frans van Hamstraat (50 plaatsen)
  • Stadhuis 2, Klachtloopstraat (85 plaatsen)

Meer informatie over parkeren kan je hier terugvinden.

Line-up

Bezoek onze line-up pagina voor een gedetailleerd overzicht van alle optredende artiesten en de bijbehorende tijdschema’s. Ontdek het complete programma en bereid je voor op een onvergetelijke reeks performances!

Veiligheid

We dragen de veiligheid van bezoekers, artiesten en crew hoog in het vaandel. De organisatie implementeert doeltreffende veiligheidsmaatregelen in nauw overleg met de stads-, hulp- en veiligheidsdiensten.

Cashless & Refund

Rockwood staat voor een transparant cashless systeem. Lees er meer over op de Cashless pagina.

Faq

Helaas kunnen wij geen terugbetalingen doen voor aangekochte tickets. Indien u uw ticket niet kunt gebruiken, kunt u het doorverkopen via TicketSwap.

Ja, er is een aangepaste prijs voor kinderen. Kinderen onder de 12 jaar betalen slechts €10 op hun toegangsticket. Aanvragen via info@rockwoodlommel.be.

Voor pers- en fotografenaccreditatie kunt u contact opnemen via info@rockwoodlommel.be. Zorg ervoor dat u uw aanvraag ruim van tevoren indient, zodat wij deze kunnen verwerken.

Nee, er is geen vestiaire of lockers beschikbaar op het festivalterrein.

 

Om veiligheids- en hygiënische redenen is het niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Rugzakken zijn wel toegestaan, maar kunnen bij de ingang gecontroleerd worden.

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op het festivalterrein, behalve geleidehonden.

Nee, er is geen camping op het terrein van het Rockwood Festival. Bezoekers kunnen verblijven in nabijgelegen hotels.

Ja, er zijn nabijgelegen parkeerplaatsen beschikbaar. Meer informatie hierover kunt u vinden op de volgende website: Parkeren in Lommel.

Ja, er is een fietsenstalling vlakbij de ingang van het festivalterrein (Michiel Jansplein). We raden aan om uw fiets op slot te zetten met een goed slot.

Ja, er zijn fysieke voorverkooppunten waar u tickets kunt kopen. De locaties zijn:

  • Café René (Kerkstraat 53, 3920 Lommel)
  • Cafe de kroon (Molsekiezel 2, 3920 Lommel)
  • Alma Carrefour Market Lommel (Kloosterstraat 22, 3920 Lommel)
  • Vill’Artistiek (Stationsstraat 27, 3920 Lommel)

Indien u geïnteresseerd bent om sponsor te worden of in VIP kaarten van het Rockwood Festival, vul dan dit formulier in.

Sponsoren en partners krijgen, conform afspraken, zichtbaarheid op het evenement. Anderen mogen flyers, affiches of ander promotiemateriaal alleen verspreiden of ophangen na goedkeuring van de organisatie. Aanvragen kunnen worden ingediend via info@rockwoodlommel.be.

Share this page
Scroll naar boven
Days
Hours
Minutes
Seconds