rockwood_lommel_wit

3 augustus 2024

Koala Disco

Rockwood Lommel 2024 - Koala Disco

Een vijfkoppige Post-punk band uit Lommel, België. Wij heten u van harte welkom in onze maffe wereld van onzin, fluctuerende emoties en ongecontroleerde chaos. We vertellen grillige verhalen van onsterfelijke honden die zich naar verre planeten wagen om een plek te vinden om te sterven, tot kreeften met mama-problemen. Allemaal onzinnig lijkt het, maar niet echt. Het geluid is sterk beïnvloed door hedendaagse Psych en helden uit de jaren 80 zoals Byrne en Bowie, maar laat je niet te veel ophangen aan genres of invloeden. Het is tegelijkertijd een beetje van alles en een beetje van niets.

Koala Disco staat live zeker niet voor disco of dromerige songs maar voor een flinke portie energie en een sound die echt origineel en zeer overtuigend klinkt. De band is volop aan het werken aan hun debuutalbum dat ergens in 2023 zal verschijnen. Als dat net zo straf klinkt als dit optreden, kunnen we ons wel aan een geweldige plaat verwachten.

Tickling the Dragon’s Tail Met deze debuutplaat kietelt de Lommelse band Koala Disco aan de deur van de grote doorbraak. Met een regenboog aan genreinvloeden mengen ze absurde fictie en frustrerende realiteit in een gouden pot.

 

Rockwood Lommel 2024 - Koala Disco
Share this page
Scroll naar boven
Days
Hours
Minutes
Seconds