rockwood_lommel_wit

3 augustus 2024

Tangled Horns

Een gedreven alternatieve rockband uit België met een intense live reputatie, die jongleert met garage rock, grunge en stoner doordrenkt met de vibe van de jaren 90.

Ze hebben zojuist hun vijfde volledige album - LIGHTER - uitgebracht, dit keer op Polder Records. Opnieuw bundelden ze hun krachten met Pieter Kloos (Motorpsycho, The Devil's Blood, Peter Pan Speedrock, Dool, ...). Het releasefeest in Trix Club - Antwerpen was weken van tevoren al volledig uitverkocht.

Tangled Horns speelde op festivals zoals Roadburn, Desertfest, Alcatraz Open Air, Groezrock, ...; toerde in Duitsland, Nederland en het VK; en speelde als support voor bands als Clutch, Red Fang, Fu Manchu ...

Aardschok Magazine zei ooit over Tangled Horns: "Brutale en groteske stoner violence die zich kan meten met het beste van Melvins en Clutch, de altrock van Barkmarket en de pakkende grunge van Nirvana."

Tangled Horns zijn: Stef Kustermans - gitaar Kris Martens - drums Tim Van de Plas - zang Dennis Van Der Auwera - gitaar Raf Vorsselmans - basgitaar

Share this page
Video afspelen
Scroll naar boven
Days
Hours
Minutes
Seconds