rockwood_lommel_wit

3 augustus 2024

Rockwood Lommel - History

Artikel HBVL – 07-01-1994

2024-05-07 13:12:15

Bron: HBVL

07-01-1994 Het Belang van Limburg - Mark Van Luyk - Pagina 38

Toch nog kans voor Rockwood?

LOMMEL.- Gisteren heerste er in Lommelse Rockwood-kringen opschudding rond ons bericht «Rockwood nu al begraven». In het bericht werd melding gemaakt dat er zo goed als zeker geen Rockwood '94 zou komen vanwege tijdsgebrek van de twee hoofdorganisatoren en een financiële kater in '93. Door plaatsgebrek was echter een belangrijke nuancering in het citaat van organisator Theo Van Summeren uit de…

LOMMEL.- Gisteren heerste er in Lommelse Rockwood-kringen opschudding rond ons bericht «Rockwood nu al begraven». In het bericht werd melding gemaakt dat er zo goed als zeker geen Rockwood '94 zou komen vanwege tijdsgebrek van de twee hoofdorganisatoren en een financiële kater in '93. Door plaatsgebrek was echter een belangrijke nuancering in het citaat van organisator Theo Van Summeren uit de oorspronkelijke tekst weggevallen. Zijn volledige uitspraak luidde als volgt: «Kijk, moest de editie van '93 een succes geweest zijn dan was de ambitie natuurlijk hoger geweest.
De realiteit is dat we in '93 geld hebben moeten bijpassen. En als je bij je hobby geld moet bijpassen dan denk je toch wel even na. Maar ik sluit niet uit dat Rockwood '94 alsnog zou kunnen doorgaan zonder ons. Rockwood bestaat uit meer dan twee mensen. En als twee beheerraadsleden uit de vzw stappen dan wil dat nog niet zeggen dat de hele vzw wordt opgedoekt. Als de anderen willen doorgaan, kunnen ze dat».
Vandaar dat we gisteren ook een telefoontje kregen van één van die anderen. Secretaris Van Baelen: «De beslissing over Rockwood moet nog genomen worden. Nu pas krijgen we de defintieve afrekeningen van '93 binnen waaronder de bedrijfsvoorheffing op buitenlandse artiesten. Pas als die berekeningen allemaal gedaan zijn, gaan we rustig samenkomen en beslissen wat we nu verder willen: neemt Rockwood een sabbatjaar in '94, gaan we opnieuw mainstream programmeren of houden we er helemaal mee op? We zijn het verplicht aan onze fans, medewerkers en sponsors om daar uitgebreid en serieus over na te denken. Ik heb er geen moeite mee om toe te geven dat de editie '93 ons een financiële kater heeft opgeleverd, maar pas over een tweetal weken weten we of daar de conclusie uit getrokken moet worden om er mee op te houden»

MaLu

Share this page
Scroll naar boven
Days
Hours
Minutes
Seconds